Dak Renovatiewerken West -Vlaanderen

Dak Renovatiewerken West -Vlaanderen nodig? Dan ben je bij  De Boeck Jan aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in schrijn -en daktimmerwerken zowel nieuwbouw als renovatie voor woningen en appartementen.

Dak Renovatiewerken West -Vlaanderen op maat

Door onze jarenlange ervaring met daken is een dakrenovatie bij uitstek een klus die u aan De Boeck Jan kunt overlaten. Met onze dakrenovatie kunt u uw huidige dak helemaal laten renoveren. Of dit nu gaat om een dakrenovatiewerken met isolatie van het dak, het vervangen van het dak of het mooier maken van het dak. Denk bij dat laatste punt aan bijvoorbeeld een dakraam integreren.

Wij zijn gespecialiseerd in dakrenovatiewerken

Dak Renovatiewerken West -VlaanderenDe Boeck Jan is uw specialist in renovatie, restyling, verbouw en uitbouw van woningen. Met onze ervaring en nauwe samenwerking met gespecialiseerde vakmensen voeren we de meest uiteenlopende bouwkundige- en onderhoudswerkzaamheden uit. Bij De Boeck Jan kunt u ook terecht voor renovatie van het houtwerk van uw woning. Wij kunnen een complete dakrenovatie voor onze rekening. Omdat er zeer veel mogelijkheden zijn rond de keuze van het  materiaal welk geschikt is voor uw dak, maken wij graag uw keuze makkelijker door u zo goed mogelijk isoleren en te adviseren wat de opties zijn voor uw dak.

Dakrenovatie De Boeck Jan

De Boeck Jan is meer dan 30 jaar actief in schrijn -en daktimmerwerken. Na 20 jaar trouwe dienst bij een algemene schrijnwerkerij, werd de overstap gemaakt naar een eenmanszaak (Nieuwbouw – Renovatie – Isolatie).

Hij richt zijn werken het meest op Oost-VlaanderenWest-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Zijn werken zijn:

  • Dakconstructie van woningen, appartementen, metaalconstructie (plaatsen van kepers en isoleren van de binnendozen).
  • maken en bekleden van oversteken en gevels
  • maken van carports, overdekte terrassen

Hij is een man met beroepseer die eerlijke prijzen hanteert en niet houdt van half werk. Kwaliteit staat voorop !!!

Voor eventueel grotere werken kan hij de hulp inroepen van bevriende vakmensen. Op die manier wordt elk werk op tijd en vakkundig geklaard.

 

Renovatiepremie dak

Bij dakwerken zoals het vervangen van bestaande dakstructuren of het vernieuwen van de dakbedekking kan je een renovatiepremie ontvangen. Het premiebedrag is afhankelijk van je inkomen. In de praktijk kun je zo’n 20% tot 30% van de kosten (exclusief BTW) terugvorderen.  Om een premie te ontvangen voor dakrenovatiewerken moet je wel aan een aantal inkomensvoorwaarden voldoen en er zijn ook voorwaarden voor de te renoveren woning. De woning moet bijvoorbeeld minimaal 30 jaar oud zijn. Wil je precies weten hoeveel premie je kunt krijgen? Kijk dan op www.premiezoeker.be.

Dak Renovatiewerken West -Vlaanderen Contact

Ben je op zoek naar een ervaren, betrouwbare aannemer voor Dak Renovatiewerken Vlaams Brabant, West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant? Vraag snel een offerte via onze contactpagina aan, mails ons: [email protected] of bel 054/34 15 83 – 0476/98 17 90.

Bezoek ook eens onze pagina over:

Gevelbekleding – Isolatiewerken – Schrijnwerk – Renovatiewerken

 

De klanten van Dak Renovatiewerken West -Vlaanderen komen onder andere uit: Alveringem, Anzegem, Ardooie, Avelgem, Beernem, Blankenberge, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Deerlijk, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Hooglede, DJ Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Jabbeke, Knokke-Heist, Koekelare, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Mesen, Meulebeke, Middelkerke, Moorslede, DJ Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Spiere-Helkijn, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Vleteren, Waregem, Wervik, Wevelgem , Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zonnebeke, Zuienkerke tot uit Zwevegem